وقتی صاحب سند وکالت تعویض پلاک نمیدهد چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۷۹۰ #82829622

صاحب سند وکالت تعویض پلاک نمی دهد چکار باید بکنم؟ باج میخواهد

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.

ابتدا اظهارنامه ای برای ایشان بفرستید و درصورتی که ترتیب اثر ندادند، به طرفیت ایشان دادخواست الزام به تعویض پلاک و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ارائه نمایید.

با آرزوی موفقیت برای شما

با سلام ووقت بخیر
ابتدا با حضور در دفتر خدمات قضایی و ثبت و ارسال اظهار نامه خواسته خود را به صورت ابلاغ واخطار قانونی و رسمی به استحضار شخص مخاطبتان برسانید و مهلتی به میزان آنچه مد نظرتان است مثالا" یک هفته ،۲۴ ساعت ویا ۴۸ ساعت...به شخص بدهید تا با موضوع الزام قانونی به فک پلاک و تنظیم و انتقال قطعی سند رسمی خودرو به نام شما اقدام نماید.
در مرحله بعد درصورت عدم پاسخ و عدم اقدام به خواسته شما به ثبت دادخواست حقوقی در موضوع مورد اشاره با درخواست کلیه هزینه ها و خسارات دادرسی و حق الوکاله احتمالی وکیل خواسته خود را ثبت بفرمایید در آن صورت شخص با قانون موجه و راه هیچ گونه فراری نخواهد داشت.در صورتی که قیمت خودرو کمتر از بیست میلیون تومان باشد دادخواست شما در صلاحیت رسیدگی شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده و در صورتی که قیمت خودرو شما بالای بیست میلیون تومان باشد در صلاحیت دادگستری و شعبه حقوقی محل اقامت خوانده خواهد بود . مدارک مورد نیاز برای ثبت دادخواست حقوقی مبایعه نامه مربوطه ،کارت ملی و شناسنامه شخص خواهان دعوی و اطلاعات دقیق ، آدرس محل اقامت شخص خوانده می باشد.
در صورت نیاز به توضبحات بیشتر تماس حاصل نمایید.
پیروز و موید باشید

سلام
دادخواستی بطرفیت او مبنی بر الزام خوانده به فک پلاک و انتقال سند خودرو

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست فک پلاک خودرو مذکور به طرفیت فروشنده بدهید

سلام مستند به فرارداد باید دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید .

دادخواست الزام به فک پلاک علیه فروشنده تقدیم دادگاه نمایید.