شکایت بعد از طلاق در خصوص رابطه نامشروع به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۶,۲۵۸ #82748

زوج تا چه مدت بعد از طلاق می تواند به جرم رابطه نامشروع از زوجه شکایت کند؟ و ایا تاثیری در حکم طلاق دارد ؟ و نتیجه آن در صورت اثبات به چه شکل می شود ؟ آیا با وجود طلاق باز هم می توان ریز مکالمات و یا پیامک های زوجه را گرفت و تا چه مدت قبل طلاق می توان این مکالمات را برای ارائه دلیل در اختیار داشت؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شکایت محدود به زمان زوجیت نیست هر زمان شکایت کند تا ۹۹ ضربه شلاق دارد

در جرایم منافی عفت، به صرف انکار متهم و نبود ادله اثباتی، انجام هرگونه تحقیق یا بازجویی جهت کشف و اثبات چنین جرایمی ممنوع شناخته شده و فاقد وجاهت قانونی است.

سلام تا پایان عده زن و شوهر محسوب میشوید و میتوانید به خاطر رابطه شکایت کرد بعد از آن رابطه زوجیت منحل میشه و نمیشه .مجازات رابطه ۹۹ضربه در صورت اثبات و تا پیان عده میتوانید تقاضای استعلام پیامک کنید .

شکایت در هر زمان امکانپذیر است و تا ۹۹ ضربه شلاق دارد.

دادگاه معمولا بدلیل اینکه حکم طلاق صادر گردیده آقا را ذی سمت جهت طرن دعوا نمیداند

با سلام
در مورد این مسئله اختلاف نظر وجود دارد و بیشتر بر این معتقدند که بعد از طلاق بین زوجین به دلیل نداشتن هیچ نسبت و ذی سمت و ذی نفعی ، زوج نمیتواند بر علیه زوجه مبنی بر رابطه نامشروع یا نظایر آن اقامه دعوی کند

سلام در صورت رجعی بودن طلاق ودر مدت عده که زوجه مطلقه رجعیه حکم زوجه را دارد