میگه خونه رو کامل به نامم بزن و از خونه برو؛ مهریه رو هم میبخشم؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۸۷ #82638647

سلام
من همسر صیغه ای با سند اقایی هستم همسر ایشون تصمیم دارن عکسهای خصوصی من و همسرشونو پخش کنن و از طرفی ایشون با همسر من در خانه شرکین یعنی سه دونگ از خونه به نام همسر اول هست الان میگه خونه رو کامل به نام من کن و از خونه برو بچه هارو هم من تو خونه نگه میدارم مهریه رو هم میبخشم. الان ما باید چکار کنیم بهترین کار چی هستش. همسر من هم از ترس ابرومون میخاد خونه رو به نام ایشون کنه ۶ دنگ رو.

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.پخش عکس و تصاویر شخصی افراد جرم و مجازات در پی دارد

با درود منتشر کردن تصاویر خصوصی دیگران جرم است

انتشار تصاویر خصوصی دیگران جرم است.
اما تصمیم در خصوص انتقال ملک تصمیم و مسئله ای شخصی است

سلام راهکار مناسبی وجود ندارد و این امر شخصی است. اگر مهریه ایشان مبلغ زیادی باشد اینکار مناسب است.

سلام
بستگی به میزان مهریه همسر اول، ارزش ملک و سایر شرایط دارد. نیاز به شرح دقیق تر هست.

با سلام
اولا پخش عکس و تصاویر شخصی و خصوصی افراد جرم و مجازات در پی دارد
دوما همسر شما شخصا بایستی برای این امر تصمیم بگیرد و یک مساله خصوصی و شخصی میباشد
برای این امر میتواند از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام به انتقال سند به نام همسر و نیز بذل بدون قید و شرط و یا ابراء زوج نماید

سلام بنظر بنده راهکار اراپه شده کاملا منطقی است اما باز هم بستگی به میزان مهریه زوجه دارد.