رفتار زشت قاضی و عمل خارج از عرف او چگونه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۰ #82541

با عرض سلام و خسته نباشید. شکایتی به ناحق بر علیه من مبنی بر فحاشی و توهین مطرح شده که شاکی هیچ شاهدی ندارد و من نیز انکار کردم ولی قاضی که ظاهرا مشکل روحی داشت، برای ترساندن من به منظور اعتراف گیری (بصورت ناشیانه و مبتدیانه) با لحن غیر مودبانه و خارج از انسانیت کارت ملی من را روی زمین پرت کرد و گفت باید بری زندان و بعد مرا متهم به ریا کاری بخاطر بستن دکمه ی بالای پیرهنم کرد، سپس مرا بخاطر محل سکونتم (پایین شهر) تحقیر کرد. توی اون اتاق دوربین هم بود.می خواستم بدونم آیا میتونم بخاطر رفتار زشت و بی ادبانه ی پرتاب کارت ازش شکایت کنم؟ طبیعتا ایشون انکار خواهد کرد، آیا میشه به دوربین استناد کرد؟
دادسرای انتظامی قضات تو مشهد وجود نداره کجا باید مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت هرگونه توهین میتوانید علیه ایشان در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید. در هر شهرستان مرکز استان دادگاه انتظامی قضات وجود دارد.