استرداد جهیزیه با فاکتور جعلی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۵۵ #82321

سلام حکم استرداد جهیزیه من با توجه به تمام فاکتور خرید و شهادت 2شاهد صادر شد و الان شوهرم اعتراض و ادعا کرده ک خودش کلید داشته و وسایل را برده در صورتی ک کلید دست خودش بوده و داده بوده بنگاه تا اجاره بدن و من از بنگاه امضا گرفتم ب عنوان استشهاد و من ا ستشهادیه همسایه و مهر شورای محل جمع کردم ک روزی ک وسائل را جمع می کرد من با مادر م رفتم و ما را از آپارتمان بیرون کرد و گفت تو جلسه شورا می دم با این شرایط بع اعتراض او رسیدگی می شود ممنون جواب بدین

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مدارک شما اعم از شورا و استشهادیه همسایگان و .... اعتراض ایشان رد خواهد شد.