ایا مجوز خاصی ازدادگاه باید بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۷ #82260571

باعرص سلام
اپارتمان ۴۵متری قدیمی و فرسوده درطبقه پنجم دارم که فاقد اسانسور است . و بیمار قلبی هستم رفت وامد برایم سخت است.بابت مهریه همسرم توقیف شده بود که بموجب مستثنیات دین رفع توقیف شده است.
۱.ایا میتوانم این ملک را بفروشم و در جایی دیگر یا شهری دیگر مجددا ملکی ۶دانگ هم قیمت .جهت سکونت بخرم؟

۳.ایا میتوانم ۲یا۳دانگ ملکی را شراکتی با مادرم جهت سکونت خودم و مادرم بخرم؟
باتشکر فراوان از پاسخ و راهنماییتان.

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به اینکه ملک مذکورجزمستثنیات دین بوده است فروش آن منعی نداردوشمامیتوانیدملکی رادرحداین ملک و متناسب باششان خودخریداری نمایبدواحتیاجی به مجوز خاصی نمی باشدضمن اینکه داشتن یک ملک متناسب با شان شماچه این ملک ویاملکی دیگرجزمستثنیات دین می باشدوقابل توقیف نیست

درود
مشکلی بابت فروش و تبدیل به احسن نیست

باسلام
خیر مجوز نمی خواهد چون خونه جزء مستثنیات دین هست فروش وتبدیل آن به مسکن بهتری منع قانونی ندارد.

با درود بله می‌توانید بفروشید فروش مستثنیات دین منع قانونی ندارد لیکن باید به مسکن اختصاص دهید امکان انتقال بنام مادر نیز متصور است

با سلام
بله می توانید یک واحد مسکونی در شان خود خریداری کنید و مشکلی پیش نخواهد آمد

با سلام ، بله شما مالک این آپارتمان هستید و می توانید آن را تبدیل به مال دیگر نمائید ، چون قصد تبدیل به خانه دیگر دارید، همچنان از حمایت قانون (مستثنیات دین) برخوردار هستید.

بله یک منزل مسکونی جهت سکونت به شرطی بیش از نیاز عرفی شما نباشد ایرادی ندارد و جزو مستثنیات دین محسوب خواهد شد.