برای فسخ صیغه نامه از جانب زوجه چگونه اقدام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۷۷۹ #82006416

خانمی میخواد صیغه نامه رو فسق کنن که شوهرشون زن و بچه دارد الان شوهر صیغه نامه رو نمیاره برای فسق خانم باید چیکار کنن

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرحق فسخ داشته باشید میتوانید بت دفترخانه یامحلی که عقدرا ثبت کرده اید مراجعه کنید

اگرحق فسخ داشته باشید میتوانید بت دفترخانه یامحلی که عقدرا ثبت کرده اید مراجعه کنیز

به دفتر خانه ای که صیغه انجام شده مراجعه کنند و نسخه دوم آن را مطالبه کنند
و اینکه باید صیغه نامه حق فسخ برای خانم لحاظ شده باشد در غیر اینصورت باید با رضایت آقا فسخ شود یا از طریق دادگاه اقدام شود و در غیر اینصورت باید تا اتمام زمان صیغه صبر کنند

فسخ عقد موقت امکانپذیر نیست بلکه مدت باقیمانده باید از سوی زوج بذل شود و زوجه نمیتواند در این خصوص ادعایی داشته باشد .