ایا دیوان پس از گذشت فرجه ۳۰ روزه نسبت به صدور رای اقدام میکند ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #81856982

سلام دادخواستی به طرفیت دستگاه به دیوان عدالت داده ام دیوان دادخواست مذبور را با قید فوریت فرجه ۳۰ روزه برای دفاع به دستگاه فرستاده لیکن دستگاه در فرجه مذبور پاسخ نداده و پس از گذشت ۷روز از گذشتن فرجه ۳۰روزه نسبت به ارائه پاسخ اقدام نموده ، ایا دیوان پس از گذشت فرجه ۳۰ روزه نسبت به صدور رای اقدام میکند ؟ ایا دیوان به پاسخ دستگاه علیرغم گذشت فرجه قانونی ۳۰روزه توجهی میکند ؟ و ایا پاسخ دستگاه علیرغم گذشت فرجه ۳۰ روزه تاثیری در تصمیم دیوان در صدور رای دارد ؟ و ایا قاعداتا چند روز طول میکشد که دیوان پس از ارائه دادخواست به دستگاه جهت دفاع نسبت به صدور رای اقدام میکند؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- دیوان پس از دوره زمانی مشخص اقدام به صدور رای می نماید. مدت زمان حدود ۳۰ روزه می باشد.