رای فوق فقط به شخص خواهان ابلاغ شده است که این نیز جای پرسش است که چرا به خوانده ابلاغ نشده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۲ #81565781

باسلام بنده محکوم به نفقه شده ام که اکنون نیز در حال پرداخت به صورت اقساط طبق رای دادگاه هستم همزمان همسر بنده تامین خواسته (مهر ۹۹) نسبت به امتیاز یک قطعه زمین خریداری شده توسط بنده که بصو رت وکالت بلاعزل از فروشنده داشتم داددند که توقیف شد .

درحالی که بنده در سال ۹۷ امتیاز زمین فوق را در بصورت وکالت بلاعزل واگذار کرده ام و خریدار نیز شکایت ثالث اجرایی بر علیه بنده و خانمم در همان شعبه شورا که رای تامین خواسته نفقه داده بود داشته اند که اکنون رای تصمیم نهایی به کسر از آمار صادر شده .لطفا راهنمایی کنید این رای یعنی چه؟؟؟؟؟وبه نفع چه کسی است؟؟؟وشایان ذکر است امتیاز فوق فقط توقیف است.در ضمن در رای امده که:خواسته: اعتراض ثالث به عملیات اجرایی نسبت به دعوی .........علیه ......و......دائر بر اعتراض ثالث به عملیات اجرایی کسر از آمار صادر شد.

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام منتظر بمانید رای ابلاغ شود

رای بایستی ابلاغ گردد

بادرودوسلام منتظر باشید رای ابلاغ شود.

تامل فرمایید تا رای ابلاغ گردد

با درود پس از صدور رای و ابلاغ آن، با ملاحظه ان می‌توان اظهارنظر دقیقی نمود.

با سلام و احترام
به خوانده ابلاغ میشود در خصوص بخش دوم سوال متن رای نیست

درود
منتظر ابلاغ رای باشید.