جعل و استفاده مجدداز برند ثبت شده چه عواقبی دارد؟می توانم شکایت مجدد کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #81238

با سلام
در سه سال گذشته از فردی که از برند ثبت شده بنده سوء استفاده کرده بود شکایت کرده و او را محکوم نمودم که با پرداخت یک میلیون تومان از طرف متهم به دولت و بدون مجازات حبس قضیه فیصله پیدا کرد.(و در ان زمان بنده نیز ادعای خسارت ننمودم)
که متاسفانه متهم مجددا با بی پروایی اقدام به فروش قطعات با استفاده از برند ثبتی مینماید .
ایا شکایت مجدد بنده باز هم به نتیجه پوچ قبلی خواهد رسید؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید باید ادله و مدارک را جمع آوری کنید و اثبات نمایید .

با سلام برای منع شخص متخلف چاره ای جز جمع اوری دلایل تخلف مجدد متهم با تامین دلیل و طرح مجدد چنین شکایت و تقاضای دستور موقت مبنی بر منع ایشان از استفاده از بردن و علامت شما نیست.