آیا برادرم میتواند در این زمینه و با این دلیل واهی کار خاصی انجام دهد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۳ #81228445

با سلام خدمت همه بزرگواران
درسال ۹۷پدرم ملکی را ازطریق مبایعه‌نامه به بنده انتقال داد و مادر و خواهرم به عنوان شاهد ومن وپدرم به عنوان خریدار و فروشنده امضا واثرانگشت زدیم وبنگاهدار هم امضا و مهر خود را زد ودرهمان روز به همراه پدر و مادر و خواهر به دفتر خانه رفتیم وپدر وکالت بلاعزل به من داد و همگی آن جا امضا واثر انگشت زدیم و بنده سند تک برگی ملک را گرفتم متاسفانه ۲سال بعد پدر به رحمت خدا میرود و برادرم و خانواده به خاطر طمع مالی تقاضای محجوریت پدر را میکنند که توسط دادگاه رد میشود و بعد همگی تقاضای صوری بودن مبایعه‌نامه را میکنند که آن هم توسط دادگاه رد میشود و بعد برادرم تقاضای تامین دلیل میکند که بازهم این بار دادخواست توسط شورای حل اختلاف رد میشود حالا در جدید ترین مورد برادرم دادخواست جعل امضا مبایعه‌نامه را در دادگاه کیفری داده است
سوال بنده از بزرگواران این است که با توجه به اینکه پدر در همان روز به دفتر خانه آمده وامضا محضری کرده است وبا این همه حکم قطعی آیا برادرم میتواند در این زمینه وبا این دلیل واهی کار خاصی انجام دهد؟؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
امکان تشخیص این امر به واسطه ی کارشناس دادگستری وجود دارد.

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما می تواندی به تلاشهای بی نتیه و واهی برادرتان در دعاوی قبلی استناد نمایید و اصالت و اعتبار اسناد رسمی نیز قابل خدشه نیست
بهتر است در صورت امکان برای اقامه دعوای موثر حتما وکیل اخذ نمایید

با سلام و عرض ادب در این خصوص نگران نباشید چرا که دست خط امضا و سایر موارد توسط کارشناسان محترم رسمی دادگستری قابل تشخیص است و

درود
امضا توسط کارشناس بررسی می شود.

با سلام.
با توجه به توضیحات شما جای نگرانی نیست و در نهایت استعلام‌ از دفترخانه مورد نظر گرفته میشود.

اگر امضا حقیقی می باشد جای نگرانی نیست ،امضای مبایعنامه توسط کارشناس بررسی می شود

در دفترخانه معمولا اثر انگشت اخذ می شود پس از آن امضا لذا در صورت ارجاع به کارشناس خط و بررسی امضا ایشان نتیجه کارشناس خط موثر در رسیدگی است