آیا از سازمان در دیوان عدالت اداری هم می توانیم شکایت کنیم و درخواست مبالغ به همراه خسارت تادیه داشته باشیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #81192485

ما یک شرکت هستیم و در پروژه پیمانکاری با یک سازمان دولتی از نیروهایی استفاده کرده ایم و با آنها قرارداد شفاهی داشته ایم و از آنها سفته گرفته ایم و برایشان بیمه رد کرده ایم و حقوق هم واریز کرده ایم. بعد از اتمام کار وقتی برای تسویه با تعدادی از نیروها تماس داشتیم از حضور امتناع کردند و تقاضای پول بیشتری داشتند که قبول نکردیم. بعد آنها به اداره مالی سازمان شکایت شفاهی کردند و سازمان هم تمام مطالبات ما را پرداخت نکرده. ما هم از نیروها برای دریافت مبلغ سفته هایشان شکایت کردیم و برای یک ماه آینده وقت دادگاه داریم. البته از سازمان هم بابت مطالبات شکایت کرده ایم.
سوال دوم: با توجه به اینکه در سفته ها هیچ چیزی جز مشخصات کارمند قید نشده آیا می توانیم مبلغ را از فرد بگیریم یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطالبات شما بابت قراردادی که با آن سازمان دارید ربطی به دیوان عدالت اداری ندارد و باید از طریق دادگاه آنها را مطالبه کنید
اما راجع به سفته ها شما از شخصی که آن را صادر کرده است باید علیه ایشان اقامه دعوا کنید و اگر در دادگاه ایراد نگیرند و شما بابت آن وجهی طلبکار باشید به پرداخت محکوم می شوید و اگر صادرکننده فقدان بدهی خود را اثبات کنند دعوی شما رد می شود