برای بسته شدن پرونده‌های مهریه و اجرت المثل و نفقه باید اقدامی انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۳ #81109710

با سلام و عرض ادب . همسرم به خاطر مهریه و نفقه و..... از بنده شکایت کرده .چند عدد سکه تا کنون به طور اقساط پرداخت کردم نفقه را هم تا زمانی که حکم عدم تمکین همسرم را گرفتم کامل پرداخت کردم ولی بابت پرداخت نکردن اجرت المثل حکم جلبم صادر شده . حدود یک هفته گذشته در دادگاه تجدید نظر با هم توافق کردیم که همسرم اجرت المثل و باقیمانده مهریه را در قبال طلاق ببخشد که هر دو قبول کردیم . بنده در دادگاه به همسرم وکالت دادم تا خود به تنهایی برای طلاق اقدام نماید و در رای صادره از دادگاه نیز وکالت بنده به همسرم ذکر شده است و همچنین بخشیدن تمامی حق و حقوق همسرم را همسرم با رای دادگاه از بنده جدا شده است .حال سوال بنده از شما وکلای محترم اینه برای بسته شدن پرونده‌های مهریه و اجرت المثل و نفقه باید اقدامی انجام دهم و نیاز به چه مدارکی هست و آیا اصلا این کار ضروری است

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر نیاز به اقدام دیگری نخواهد بود

با سلام و درود . کافی است با انجام توافق لایحه ای به دادگاه در خصوص بسته شدن پرونده ها بدهید.

با توجه به صورتجلسه شدن در دادگاه اقدام دیگری نیاز نیست

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است نیاز به اقدامی نمی‌باشد

با احترام نیاز به اقدام خاصی نیست

با انجام توافق کافی است لایحه ای به دادگاه جهت بسته شدن پرونده ها بدهید.

درود
با این تفاسیر نیاز به اقدامی نیست.