اگر اعسار از طریق اجرای ثبت پذیرفته شود ممنوع الخروجی باقی میماند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۰,۵۰۲ #81096

در صورت به اجرا گذاشتن بخشی از مهریه از طریق ثبت و ممنوع الخروج کردن زوج ، در صورت اثبات اعسار و تقسیط مهریه در دادگاه خانواده ، دادگاه حکم به رفع ممنوع الخروجی زوج می دهد ؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگردادنامه اعسارقطعی شده باشدمیتوان درخواست رفع آنراداد

با درود ممنوع الخروجی لغو نمی‌گردد

خیر موجب رفع ممنوع الخروج نمی گردد ممکن است با سپردن تامینی مناسب رفع ممنوع الخروج ی گردد.

با سلام اگر بیم از فرار زوج به خارج عدم پرداخت باشد میشود نظر قاضی را جلب کنید یا ممنوع الخروج بماند یا وثیقه بگذارد

پذیرش اعسار وتقسیط مهریه موجب رفع ممنوع الخروجی دراجرای اسناد رسمی نیست امابعضا با اعتراض نسبت به موضوع هیئت حل اختلاف پذیرفته ورای به رفع ممنوع الخروجی صادر کرده

صدور حکم به اعسار وتقسیط ، موجب رفع ممنوع الخروجی زوج توسط اجرای ثبت که براساس آیین‌نامه اجرای مفاد رسمی لازم الاجراء صادر گردیده، نمی‌باشد

خیر ممنوعیت تا پایان پرداخت بدهی یا اخذ ضمانت کافی باقیست