اگر بعد از آن همسرم مهریه اش را به اجرا بگذارد آیا این ساختمان را میتواند توقیف کند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۳۱ #81006255

سلام و وقت بخیر. من قصد دارم ساختمانی که دارم را با صلح عمری بدون قابلیت فسخ به نام دخترم بزنم. اگر بعد از آن همسرم مهریه اش را به اجرا بگذارد آیا این ساختمان را میتواند توقیف کند. البته ارزش ساختمان زیاد است و بعید میدانم جزء مستثنیات دین قرار گیرد

مشاوره حقوقی مهریه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر صلح به شرط عمری باشدبله امکان توقیف تا مت عمرشما ممکن هستش رضمن به این امر اعتراض ثالث هم میشه کرد

سلام. در صورتی که قرارداد صلح با سند رسمی در دفتر اسناد رسمی منتقل شود امکان توقیف آن وجود ندارد مگر همسرتان بتواند با اثبات صوری بودن عقد، حکم بر ابطال انتقال از دادگاه اخذ نماید.

با سلام
اگر قبل از دادخواست مهریه انتقال دهید نمی تواند توقیف کند

اگر قبل از مطالبه مهریه از سوی همسر صلح انجام بشه قابل توقیف نیست واگر تاریخ صلحنامه بعد از مطالبه مهریه باشد سند صلح بدلیل انجام معامله به قصد فرار از دین باطل است

درود
خیر همسرتان نمی توانند ساختمانی که ذکر کردید را توقیف نمایند.

خیر اگر قبل از اجرای مهریه صلح شده باشد قابل توقیف نیست

با سلام
اگر قبل از صدور حکم به محکومیت پرداخت مهریه ،اقدام به صلح ساختمان موصوف ویا هر اقدامی که موجب انتقال مالکیت به شخص ثالث شود ،فرار از دین محسوب نخواهد شد.