مسئول چکهای مفقودی در قرارداد اجاره چه کسی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #80998379

باسلام
احتراما بنده عضو هیئت مدیره ساختمانمان بودم به همراه ۴ نفر دیگر . مدیرعامل ما که به نمایندگی از هیئت مدیره می تواند تمام قراردادهای مصوب را امضا کند یک قرارداد اجاره درخصوص یکی از املاک ساختمان انجام داد و برخی از اعضا نیز جای شاهد آنرا امضا کردیم . تعدادی چک بابت اجاره ماهانه توسط مدیرعامل دریافت ولی هم اکنون مفقود شده است. چکها در وجه رییس هیئت مدیره بوده اما هیچ رسیدی به جز قرارداد اجاره نزد تحویل دهنده و تحویل گیرنده نمی باشد. مدیرعامل نیز مدتی است ترک کار کرده است.
حال مسئول این چکهای مفقودی کیست؟
کسانی که شاهد امضا کرده اند؟
رئیس هیئت مدیره؟
مدیر عامل سابق؟
کل هیئت مدیره چه کسانی که امضا کردند و یا نکرده اند؟
یا خود مستاجر و صاحب چک که رسید ندارد؟
با سپاس

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مسئولیت بر عهده فردی است که چک ها به ایشان تحویل داده است

سلام
شخصی که چک ها را دریافت نموده است در جایگاه امانت دار بوده و در صورت مفقودی چک ایشان باید پاسخگو باشند

سلام
مسلما کسی که چک ها را دریافت کرده نسبت به آنها مسول است و در صورت مفقودی فورا مراتب را به بانک و دادگاه اعلام نماید.