چقدر طول میکشد که حکم تخلیه را بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹,۱۱۹ #80874454

با سلام و درود
مستاجر قرارداد بنگاهی ایشان تمام شده و یکماه تخلیه نکرده و یکماه دیگر هم مهلت دادم اکنون در مدت ماه دوم میگویند اگر این ماه خانه پیدا نکنم تخلیه نمیکنم و بهانه میارد که من قبل از قرارداد مقداری از پول رهن منزل را خواستم که خونه ببینم شما ندادید که بنده نداشتم و مستاجر جدیدی نیامده بود و مهلت هنوز تمام نشده بود حال با شکایت به شورای حل اختلاف حق با موجر یا مستاجر است و چقدر طول میکشد که حکم تخلیه و اجراییه بگیرم؟
با سپاس

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با عنایت به اینکه قرارداد اجاره تمام شده است شما به عنوان موجر می توانید از طریق شورای حل اختلاف نسبت به صدور حکم دستور تخلیه و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف اقدام نمایید که چنین دستوری فوری بوده و غالبا دوهفته زمان می برد.

با سلام
پس از انقضای مدت اجاره برای تخلیه از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید ،ظرف یک ماه انجام خواهد شد.

سلام و درود
در شرایط فعلی یعنی شرایط خاص دوران کرونا براساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا حکم تخلیه صادر نمیشود مگر در موارد خاص.
مواردی که با اثبات ان امکان اخد حکم تخلیه وجود دارد به شرح ذیل است:
۱. نیاز شخصی و مبرم موجر به ملک خود همچون سکونت خود یا فرزندان در آن ملک
۲. عدم اجرای تعهدات توسط مستاجر همچون عدم پرداخت اجاره بها بیش از ۳ ماه
۳. آزار و اذیت و سلب آسایش مستاجر یا بگارگیری ملک جهت امور غیر قانونی
موفق و موید باشید

البته در وضعیت حال به جهت شیوع کرونا حکم تخلیه داده نمی شود ولی در کل زمانیکه موعد اجاره به اتمام رسیده است مستاجر باید ملک را تخلیه کند و درصورت عدم تخلیه موجر از شورای حل اختلاف برای دستو رتخلیه میتواند اقدام کند و مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری واریز کند و و دادخواست مطالبه ا جرت المثل ایام تصرف به طرفیت مستاجر را مطرح کند .برای دستور تخلیه اصولا کمتر از یک ماه زمان میبرد

با سلام..
در خصوص موصوع مطروحه... پس از انقضای مدت اجاره نامه، می توانید درخواست دستور تخلیه بطرفیت مستاجر در شورای حل احتلاف مطرح نمائید که اصولا بلحاظ فوری بودن آن، در مدت زمان حدود یک ماه منجر به صدور رای و نتیجه می گردد..
موفق باشید..

سلام پس از انقضای مدت اجاره می توانید دستور تخلیه را از شورای حل اختلاف بگیرید

با عرض سلام
چون قرارداد اجاره شما تمام شده است .لذا شما می توانیدقانونا در مورد دستو رتخلیه و اجرت المثل ایام تصرف ایشان از طریق شورای حل اختلاف مربوطه اقدام کنید .
دستور تخلیه فوری است و اصولا حدود یک ماه زمان می برد.