دادگاه تجدید نظر به کدام دعاوی رسیدگی می کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۳ #80507983

سلام
طی دادخواستی چندین خواسته را مطرح کرده ام( اثبات شراکت و تحویل مبیع و اخذ پایان کار و...) و خوانده نیز متقابلا چندین خواسته(الزام به تنظیم سند و...) را به صورت تقابل مطرح نموده است، دادگاه بدوی در یک حکم نسبت به بعضی از خواسته ها حکم صادر کرده و نسبت به بعضی خواسته ها قرار عدم استماع صادر نموده است میخواستم بدونم اگه به یکی از قرارهای عدم استماع که در حکم آمده اعتراض کنم ممکن است دادگاه تجدیدنظر نسبت به خواسته هایی که در حکم نسبت به آنها تعیین تکلیف شده تغییر ایجاد کند یعنی نسبت به خواسته های دیگر حکم را تغییر دهد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادگاه تجدید نظر فقط به آنچه تجدیدنظر روی آن صورت گرفته و در دادگاه بدوی جزء دلایل نبوده رسیدگی می کند

بادرود /دادگاه تجدید نظر فقط به انچه تجدید نظر خواهی شده رسیدگی میکند/

بادرود /دادگاه تجدید نظر فقط به انچه تجدید نظر خواهی شده رسیدی میکند/

دادگاه تجدید نظر قانونا فقط به آنچه تجدیدنطر خواهی شده باید رسیدگی کند

با سلام
خیر
دادگاه تجدید نظر صرفا از موردی که شما درخواست تجدید نظر کردید رسیدگی خواهد کرد

با احترام تجدیدنظر فقط نسبت به قسمتی که مورد تجدیدنظر خواهی قرار گرفته تصمیم گیری می کند

درود
دادگاه تجدیدنظر ، نسبت به اعتراضی که به دادنامه ی تجدیدنظرخواسته (مورد اعتراض ) وارد شده رسیدگی مینماید.