علی رغم ارسال اظهارنامه هیچ تمایلی به سازش نشان نمی دهند، باید چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۶۶ #80485258

پدرم یک قطعه زمینی را قبلا از دو نفر گرفته که بعدا متوجه شده بخشی از آن به شرکت گاز خیلی قبل تر از قولنامه ما فروخته شده و علی رغم مماشات زیاد و صبر فراوان امید این بود که توافقی حل خواهد شد ولی علی رغم ارسال اظهارنامه هیچ تمایلی به سازش نشان
نمی دهند، باید چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت انتقال مال غیر نمایید
اظهارنامه موضوعیت ندارد

با عرض سلام و ادب کاربر محترم پدر شما میتواند طی دادخواستی مطالب وجه ثمن معامله و غرامات وارده را داشته باشد.

باسلام باتوجه به اینکه ملک قبلا توسط اداره گاز خریداری شده میتوانید هم شکایت کیفری مبنی بر فروش مال غیر وهمچنین دادخواست مطالبه وجه به انضمام کلیه خسارت های قانونی علیه فروشنده تنظیم نمائید.

چنانچه شرکت گاز ادعای مالکیت و خرید از فروشنده شما دارد
بطرفیت هر دو شکایت کنید

شکایت فروش مال غیر را علیه ایشان در دادگاه مطرح کنید

موضوع از مصادیق فروش و انتقال مال غیر است لذا پدر شما باید به عنوان فروش مال غیر شکایت کند

درود
پدرتان شکایت فروش مال غیر در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنند.