آیا در صورت بازگشت همسرم و اعلام تمکین تحت چه شرایطی امکان ابطال رای قطعی شده تجویز ازدواج مجدد وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۹۵ #80429798

سلام بر وکلای گرامی
حدود دو سال پیش بنده به علت عدم تمکین همسرم(که در تجدید نظر هم تثبیت شد)، حکم بر تجویز ازدواج مجدد گرفتم و آن رای نیز قطعی شد (مشروط به اینکه در صورت بازگشت همسر اول عدالت بین ایشان برقرار شود) با توجه به اینکه بنده هنوز ازدواج مجدد نکرده ام، آیا در صورت بازگشت همسرم و اعلام تمکین (هرچند به صورت صوری) تحت چه شرایطی امکان ابطال رای قطعی شده تجویز ازدواج مجدد وجود دارد؟
آیا در هر زمانی (چه پس از بازگشت همسرم چه بدون آن) امکان ازدواج مجدد را دارم؟
هنوز همسرم را طلاق نداده ام
از لطف همه وکلای عزیزی که وقت میگذارید و پاسخ می دهید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تمکین احراز شود.

سلام امکان ابطال رای وجود دارد .

بنظر امکان ابطال رای وجود دارد .

درود
بله این امکان وجود دارد.

با سلام
شما به موجب رای دادگاه هر زمان که بخوایید میتوانید ازدواج نمایید و از حق خود استفاده کنید

با سلام . با توجه به این که رای قطعی شده وحقی برای شما بوجود آمده بله همچننان اجازه ازدواج مجدد دارید البته اختیار استفاده از این حق با شماست.

با سلام . رای که باطل نمیشه . به موجب این رای یک حق مشخص برای شما در نظر گرفته شده . اینکه استفاده بکنید یا خیر بستگی به نظر شما دارد