برای ماشین اقدام کردم چون برگه سبز دست من نیست، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۲ #80364098

سلام وخسته نباشید.
من یه شریک داشتم که از هم جدا شدیم این آقا توی دو سال تمام پولامو خورد لوازم کارگاهمو به زور صاحب شد یه پراید وانت هم داشتم از من برد و مدارکش توی ماشین بود یه تعداد چک همسر بنده هم توش بوده که یه فقره چک سفید امضاع بوده این اقا مبلغ و تاریخ نوشته دویست میلیون تومن نوشته برگشت زده و شکایت کرده اعسار گذاشته و جدیدا هم یه چک به مبلغ ۷۵ میلیون که نمیدونم اونم سفید امضا بوده یا دستکاری کرده میخواد خرج کنه به من گفتن گمونم اونم برگشت زده اوضاع بدی پیدا کردم چیکار باید بکنم برای ماشین اقدام کردم چون برگه سبز دست من نیست کاری نتونستم پیش ببرم متچکرم از شما جواب بدید درضمن این اقا کلاه برداره وده پونزده تا شاکی خصوصی داره وچهارتا حکم جلب براش گرفتن

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام مخاطب گرامی حسب توضیحات شما احتمالا امکان طرح شکایات سرقت و خیانت در امانت و جعل و سوء استفاده از سفید امضا از سوی شما و همسرتان قابل طرح است. نیاز به اقدامات فوری قضایی علیه نامبرده می باشد. که نیاز به مشاوره مفصل در مورد هر یک از موارد است.

سلام نسبت به چک ها مدعی عدم وجود رابطه منشا شوید و تقاضای ارجاع امر به کارشناس نمایید و همچنین می توانید علیه ایشان دادخواست ابطال چک نیز ثبت کنید
اگر منشا اختلافات مالی بوده باشد می تواید تقاضای ارجاع امر به کارشناس حسابرسی برای حل و فصل اختلاف را نیز تقاضا نمایید

منشاء اختلاف شما باشریک ، شراکت طرفین است . لذا اگر شریک خارج ازموضوع شراکت اقدام کرده طبق توضیحات شما جرم محقق شده است

می توانید با مراجعه به دادسرا و پس از اثبات شراکت و تصرفاتی که در اموال شما داشته است از طریق شهود یا امارت و اسناد دیگر و برای تصرفات غیرموجهی که در اموال شراکتی داشته تحت عنوان خیانت در امامت شکایت کنید که البته قبلش باید اظهارنامه بدید و از جهت تصرف ماشین با اثبات مالکیت از طریق شهود یا اسناد دیگر و امارات تحت عنوان سرقت شکایت کنید البته دادسرا درصورت وجود امارات و ادله کافی پرونده تشکیل داده و رسیدگی خواهد نمود.اگر مراحل به خوبی پیش رفت می توانید به بانک دستور عدم پرداخت بدهید و پس از تقدیم دادخواست ازین بابت به دادگاه مجرمیت وی را همزمان با روند شکایات اثبات کنید و چکهارا بلااثر کنید که روندی است طولانی و پر پیچ و خم است

سلام
در مورد چک ها اگر یقین دارید امضاء متعلق به صادرکننده نیست می توانید ادعای جعل کنید.