آیا شکایت پدرشوهر برای گرفتن حضانت نوه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۳۸ #80286

سلام بنده ۸ ساله ازدواج کردم یه دختر۵ ساله دارم حدود ۴ سال و نیمه که شوهرم از ایران رفته ، حدود ۸ ماه پیش با آقایی از همکلاسی هام آشنا شدم قرار بر این بود که با هم ازدواج کنیم ایشون نمی دونستن من هنوز طلاق نگرفتم بعد از اختلافی که بینمون بوجود اومد این آقا رفتن در خونه مادر شوهرم و کل ماجرارو گفتن الان مادرشوهرم می خوان برای گرفتن بچه اقدام کنن آیا می تونن؟ نمی دونم شوهرم بهشون وکالت داده که از طرف خودش شکایت کنن یا نه یا اینکه پدرشوهرم می خواد شکایت کنه
چون از همسایه ها خواستن استشهادی رو امضا کنن مبنی بر اینکه من تو منزل پدری هستم و صلاحیت ندارم بچه رو بزرگ کنم چون برادرم اعتیاد داره - البته که من خودم کار می کنم.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه هنوز طلاق نگرفته اید فلذا بعد از طلاق حضانت فرزند را دادگاه تصمیمم می گیرد و صرف رابطه نامشروع دلیل بر عدم صلاحیت شما نیست

با سلام حضانت فرزند تا پایان هفت سالگی با مادر است لکن هر گونه موضوعی که مصلحت فرزند را به خطر اندازد ممکن است سبب سلب حضانت شود ،اشتهار به فساد اخلاق و فحشا یکی از موارد سلب حضانت میباشد و بدین وسیله در صورت اثبات رابطه نامشروع ممکن است حضانت فرزند از شما سلب گردد.

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌توانند سلب حضانت نمایند لیکن نتیجه‌ بستگی به نظر دادگاه دارد.

بااحترام
شما صلاحیت ندارید و پدر بزرگ میتواند اقدام نماید

به نظر قاضی بستگی دارد.

سلام. تشخیص عدم صلاحیت مادر یا پدر در نگهداری و حضانت از فرزند بر عهده دادگاه خانواده است. دادگاه مصلحت طفل را از تمامی جهات در نظر می گیرد. در فرض اخیر با توجه به عدم حضور پدر بعید است مصلحت طفل در جدایی از مادر و زندگی با جد پدری باشد.

اشتهار ب فساد و انحطاط اخلاقی می‌تواند از موارد سلب حضانت تلقی شود لیکن با عنایت ب مندرجات در متن سوال موضوع در صورت اثبات هم نمی‌تواند موجبی برای سلب حضانت باشد