همسرم بدون دلیل منزل را ترک کردند،ایا در این مدت بنده ملزم به پرداخت مبلغی برای امرار معاش در منزل پدری ایشان هستم یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰۱ #80208

سلام وقت بخیر
خانم بنده به خاطر دعوای بچه ها در آپارتمان با یکی از خانم های همسایه درگیر شد و یک درصد از موی ایشان رو کند واثار کبودی رو بدنش تایید شد در پزشک قانونی و کار به شکایت و درخواست دیه کردند پس از دعوا یک ماهه منزل رو ترک کرده هربار از ایشان خواستم برگرده برنگشتند بنده احضاریه فرستادم برای بازگشت به زندگی مشترک بخاطر ۲ فرزندی که داریم اما برنگشتند ایا در این مدت بنده ملزم به پرداخت مبلغی برای امرار معاش در منزل پدری ایشان هستم یا خیر؟نمی خواهم در اینده محکوم شوم؟چون جواب نیامده دادخواست بایدبفرستم برای تمکین ?
ممنون از وقتی که برای پاسخ می دهید . سپاسگزاریم

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ثابت کنید زوجه ترک‌منزل کرده ، نفقه ای ندارد