پدر زنم مانع از شروع زندگی من و خانمم می شود،سریعترین راه که بتوانم زندگی مشترکم را شروع کنم چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۹ #80182

با سلام و احترام
من و همسرم در دوران نامزدی هستیم ، مقرر بود بعد ماه رمضان جشن عروسی برگزار بکنیم و یک قرار داد بین خانواده من و همسر به امضا رسیده در این رابطه.
اکنون پدر زنم بدلیل نامساعد بودن شرایط مالی دست به دست مادر زنم از من ایراد می گیرن و شروع کردند شمشیر رو از رو بستن و به هیچ دین و منطقی هم حاضر نیستند حرف کس دیگه ای رو قبول کنند و در دعوای اخیر بین من و خانواده همسرم پدرش به صراحت گفت حاضرم طلاق دخترم رو بگیرم .
من رو تهدید می کنه توهین می کنه البته سند و مدرک و فایل صوتی ازش دارم که به من توهین می کنه و باید بگم همسرم با همه ی این شرایط حاضر شده به من یک نوشته بده که مهریه عندالمطالبه خودش رو بدون هیچ قید و شرطی به من بذل کرده و به قرآن هم قسم خورده و باز هم حاضر با من زندگی مشترک رو آغاز بکنه شایان به ذکر است که ایشون دوشیزه نیستند و پدرشون حبس کردن حتی اجازه تماس تلفنی رو از ما گرفتن و اخیرا هم به مدت چندین روز از شهر خارج کردند و معلوم نیست الان همسرم کجاست و در امتحانات دانشگاه هم غیبت خوردند.
به نظر شما باید چه کار کنم تا سریع تر به نتیجه برسم? اگر طرح الزام به تمکین بکنم مدت بسیاری طول می کشد تا از پدر زنم پس بگیرم همسرم رو?
راه دیگری هم هست که می تونم همسرم رو بیارم منزلم و تحویل پدرش ندم در این صورت آیا پدرش می تونه از من شکایت بکنه ؟
آیا راه چاره ای دیگری دارم ؟یک فایل صوتی دارم از همسرم که میگه لطفا هر چه سریع تر منو ببر خونه خودت پدرم خیلی سخت می گیره برام .

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بدلیل اینکه زمان طرح سوال شما مربوط به سالها پیش است در صورتی که همچنان نیاز به پاسخ دارید ، میتوانید از طریق مشاوره تلفنی مجدد سوالتان را مطرح نمایید تا بصورت رایگان به آن پاسخ داده شود .
با احترام