طلاق توافقی در کمترین زمان چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۷۲ #80061600

چگونه بدون وکیل درکمترین زمان طلاق توافقی بگیرم که ۴۵روز طول نکشد

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فقط مدت مشاوره ۴۵ روز می باشد و بعد از ان دادگاه اقدام به رسیدگی و اقدام به اتخاذ تصمیم می نماید
لذا به نظر امکان چنین امری وجود ندارد

با سلام ووقت بخیر
از زمانی که جلسات مشاوره اجباری شده است مدت زمان طلاق توافقی هم طولانی شده و باید جلسات رو برید و بعداز دریافت گواهی قطعیت از مرکز مشاوره باید از دفاترالکترونیک خدمات قضایی دادخواست خودرا طرح کنید که قاعدتا بالای ۴۵ روز زمان میبرد.