تنظیم اقرارنامه و یا صلح نامه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۴۰ #79822108

ملکی توسط سازنده ای ساخته شد و در قالب ۱۲ واحد (۶ واحد سازنده و ۶ واحد صاحب زمین) تحویل گردیده
سازنده ۶ واحدش را به شش نفر فروخت (بنده یکی از این شش نفر هستم و به نمایندگی از ۵ نفر دیگه سوال و خدمت شما مطرح می کنم)و به علت یک سری کم کاری در ساختمان و بدهی به شهرداری فراریست .
علی ایحال با توجه به اینکه سند مادر همچنان به نام مالک زمین می باشد و ایشان از زمان فراری شدن سازنده ، به شکل های مختلف از ما شش نفر شامل جعل کردن امضای سازنده و تهمت های این چنینی شکایت کرده و به دنبال واحدهای سازنده بوده که بتواند از این آب گل آلود ماهی بگیره که بلاخره با پیگیری های صورت گرفته ، محکوم به تنطیم سند گشته است .
نهایتا با توجه به تفاهم شفاهی که بین ما شش نفر و مالک زمین که صاحب شش واحد دیگه از ۱۲ واحد است مقرر گردید که ما شش نفر (واحدهای سهم سازنده)کلیه هزینه های شهرداری و .. را پرداخت کنیم و تا مرحله پایانکار برسونیم و نهایتا مالک برای ما سند تفکیک بزند .
حالا سوال ما اینه که با توجه به عدم اعتماد ما به مالک و اینکه اگه تمام هزینه هارو بدیم و بعد سند نزند ، می بایست چه نوع تفاهم و یا اقرار نامه ای و اینکه در محضر تنظیم شود و یا خیر را باید تنظیم کنیم که مجدد به مشکل نخوریم ؟
ببخشید طولانی شد
لطفا جوابمو بدهید /ممنون از لطفتون که وقت گذاشتید

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به این که حکم الزام به تنظیم سند اخذ کرده اید ، بهتر است همین حکم را اجرا کنید . در اجرای احکام به یک دفتر خانه معرفی می شوید . استعلام های لازم اخذ می شود و سند به نام شما تنظیم خواهد شد . اما اگر ملک پایاین کار ندارد و مالک هم پیگیری نمی کند باید دادخواست الزام به اخذ پایان کار و اخذ صورت مجلس تفکیکی هم مطرح نمایید .