آیا هم تامین خواسته و هم توقیف ماشین و هم مسدود کردن حساب بانکی و بعد هم حکم جلب امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۶۷۷ #79715524

سلام.
در رابطه با شکایت چک آیا هم تامین خواسته و هم توقیف ماشین و هم مسدود کردن حساب بانکی و بعد هم حکم جلب امکان پذیر است؟
تمام این ها همزمان؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه اموال شما در اجرای تامین خواسته توقیف شده باشد بعد از صدور حکم قطعی نسبت به دعوی اصلی صرفا مبادرت به ارزیابی وفروش اموال توقیفی خواهد شد وحکم جلب صادر نمی گردد

سلام
بطور همزمان نمی توانید همه این اقدامات را انجام دهید
پس از صدور اجراییه باید اقدام به معرفی و توقیف مال و حساب نمایید و متعاقبا در صورت عدم شناسایی مال اقدام به جلب نمایید

سلام
چنانچه اموالی که توقیف شده اند اعم از وجوه حساب ها یا خودرو کمتر از میزان بدهی باشد بابت مابقی بدهی ناکافی دادگاه حکم جلب می دهد.

باسلام ووقت بخیر
ابتدا دادخواست مطالبه وجه چک و تامین خواسته دهید که حسب استعلام ازپلیس راهور و بانک مرکزی و اداره ثبت اسناد املاک پیگیری شود و درصورت عدم داشتن اموال و عدم پرداخت مبلغ چک و به صورت نقدی و یا قسطی میتوان برا ی جلب اقدام کرد و درصورت غیابی صادرشدن هم رای هم بدون تجدیدنظر خواهی و واخواهی میتوان تقاضای تشکیل پرونده اجرایی و حکم جلب کرد .

تامین خواسته شامل توقیف تمام اموال محکوم علیه (به جز مستثنیات دین) می باشد ولیکن با توقیف اموال حکم جلب برای شما صادر نمی شود (در صورتی که محکوم علیه مالی برای توقیف نداشته باشد حکم جلب صادر می شود)