افت قیمت ماشین به ماشین مدل ۸۹ تعلق میگیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۸۳۹ #79669217

سلام
سگ نما یک ساختمان روی کاپوت و گلگیر ماشینم سقوط کرده به طوری که کاپوت سوراخ شده!
مالک ساختمان میگه من پول نمیدم باید بری از بیمه بگیری در صورتی که من بیمه بدنه ندارم.
کجا باید شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه افت قیمت و خسارات را تقدیم و تنظیم نمایید ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

بنام خدا،دادخواست مطالبه افت قیمت و خسارات دهید.

سلام
دادخواست مطالبه خسارت علیه مالک ساختمان ارائه نمایید .

ضمنا با توجه به رویه قضایی افت قیمت برای خودروی مدل ۸۹ تعلق نمیگیرد.

با سلام
شما میتوانید از طریق شورا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نمایید سپس با تقدیم دادخواست مطالبه خسارت کنید

با درود..
بدون شک افت قیمت ناشی از تصـادف برای همه وسایط نقلیه بسته به مدل آنها وجود دارد.
ابتـدا دادخواست تامین دلیل مطـرح تا کارشناس میزان خسارت ناشی از افت را تعیین نماید و سپس بر اساس نظریه کارشناسی، دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت مالک ساختمان مطرح نمایید..

درود بر شما . میتونید دادخواست مطالبه ضرر و زیان با جلب نظر کارشناس را مطرح کنید و مالک مسئول جبران خسارت میباشد