فروشنده اطلاع ندارد که خریدار دوم برادر بنده هست ولیکن به هویت اشتباه در قولنامه پی برده، باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۲۲ #79544684

سلام بنده از طریق دیوار خودرویی که در تبریز بود را خریداری کرده و مبلغ میلیون بیعانه پرداخت کردم قرار شد فروشنده خودرو را به تهران بیاورد.پس از دیدن خودرو با توجه به اینکه با اطلاعات ثبت شده در دیوار مغایرت داشت از معامله منصرف شدم ولی ایشان پول مرا پس نداد..بنده هم برادرم را فرستادم برای خرید ماشین به قصد بردن ماشین به پارکینگ که سه میلیون هم ایشان پرداخت کرده اند.برادرم نام و شماره و کدملی خودش را ننوشته و به اشتباه در قولنامه نوشته است..فروشنده اطلاع ندارد که خریدار دوم برادر بنده هست ولیکن به هویت اشتباه در قولنامه پی برده است.
حال باید چه کار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای اظهارنظردقیق به بررسی اسنادو مستندات شما نیازمی باشد.

بنام خدا،اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

درود دادخواست مطالبه وجه نمایید

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

باسلام
سوال مبهم است توصیه میکنم بصورت برخط مشاوره اخذ نمالیید

در صورت اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید

با درود سوال شفاف نیست.