دادگاه سو رفتار من را محرز دانسته و حکم به عدم لزوم تمکین زوجه داده, باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۸ #79387334

با عرض سلام.
در اولین جلسه رسیدگی به تمکین، اخوی خانمم تهمت بزرگی به بنده نسبت داد که گویا بنده به حدی خانمم را اذیت روحی کرده ام که یکی از کلیه هایش را از دست داده، در حالیکه سوابق پزشکی حکایت از مادرزادی بودن مشکل دارد همین امر پرخاشگری و عصبانیت من را درپی داشت که که نهایتا دادگا سو رفتار من را محرز دانسته و حکم به عدم لزوم تمکین زوجه داده. در حالیکه بنده را در شهرمان به حسن اخلاق و رفتار میشناسند. الان باید چکار کنم؟ وسایل زندگی و خانه فراهم است و اصرار به عدم طلاق دارم.اما خانم اصرار به بدرفتاری بنده و طلاق دارد. با سپاس

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شما ادعا دارید که گواهی پزشکی در دست دارید که مادرزادی این بیماری را دارد میتوانید به آن استناد نمایید
هر چند بهترین راه برای زندگی مشترک صلح و سازش است مخصوصا اگر فرزندی داشته باشید

درود بزرگوار
مشاوره صحیح منوط به ملاحظه دادنامه و استدلال قاضی و مستندات آن است،
مع الوصف چنانچه دلایل نقض فراهم باشه شما می توانید نسبت به تجدیدنظر خواهی اقدام نمایید بنابراین سعی کنید نسبت به تنظیم استشهادی محلی و معرفی گواه و ایضا دلایل مادرزادی بودن مشکل خانم را فراهم و پیوست تجدیدنظرخواهی بکنید .
صرف نظر از مطالب اعلامی، سعی در حل مشکلتان از طریق میانجیگری و سازش نیز باشید تا ان شا الله حل گردد.
شاد باشید