ایا با همون شماره چک ها میشه مطالبه وجه کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۴ #79237222

سلام پدر من بیست سال پیس سه تا چک داده به یک نفر الان فقط شماره چک ها رو داره ایا با همونا میشه مطالبه کرد وجه چک رو ؟ البته یه نوشته هم داریم که شماره چک ها نوشته امضا کرده طرف البته اون نمی دونیم الان کجاست
۱ایا با همون شماره چک ها میشه مطالبه وجه کرد ؟ باید به دادگاه شماره چک بدیم ؟
۲اگر اون کاغذه که امضا کرده بوده ولی ممکنه الا ن بزنه زیرش پیدا کنیم چی ؟
۳ایا به نرخ روز میشه مطالبه کرد ؟ چون الان مبلغش نسبت به اون موقع کم هست

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
تا زمانیکه چک ها را در اختیار نداشته باشید امکان مطالبه وجود ندارد.

درود
چک ها نباشد به استناد چک نمی توانید دادخواست بدهید.

سلام
مطالبه وجه باید مستند به اصول ادله باشه و تا زمانی که اصل چکها نباشه امکان مطالبه وجه نیست
اگر رسیدی از طرف دریافت نموده اید باید اصل ان موجود باشد تا بتوانید به استناد ان طرح دعوا نمایید
در غیر اینصورت اقامه دعوا بلانتیجه خواهد بود

برای طرح دعوای مطالبه وجه چک باید اصل چک موجود باشد. اگر در نوشته ای که از ایشان دارید بیان شده باشد فلان مبلغ به شما بدهکار است میتوانید بواسطه همین دست نوشته عادی مبلغ را مطالبه کنید و در این مورد تنها خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست به شما تعلق میگیرد.

بادرود برای مطالب وجه باید اصل چک موجود باشد درمورد مطالبه به نرخ روز هم چنانچه شما مطالبه کرده باشین و پرداخت نشده باشه میتوانید درغیر این صورت به نرخ روز هم قابل مطالبه نمیباشد

چون چک‌ها موجود نیست، طرح دعوای مطالبه وجه چک امکان‌پذیر نخواهد بود اما در مورد آن نوشته، اگر متن حاوی عبارات صریحی در مورد بدهی باشد، می توان به عنوان سند عادی به آن استناد و مطالبه وجه نمود.

دعوی مطالبه وجه چک اصل سند چک باید موجود باشد