چرا برای اقساط معوقه جلب نمیدهند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۲۳ #79228990

من سال ۸۷ با همسرم ازدواج کردم مهریه ام ۵۰۰ سکه بود که سال ۹۶ به خاطر خیانتش قرار بود حق طلاق بهم بده که در صورت تکرار ازش استفاده کنم ولی زد زیر حرفش و از اون موقع تا الان من خونه پدریمم مهریه رو هم قسط بندی کرد پنج ماه یکی برای عدم تمکین شکایت کرد در دادگاه اول به نفع من ثابت شد ولی تجدید نظر به نفع همسرم صادر شد و من ناشزه محسوب شدم که از اون دادگاه ۲ سال میگذره و تنها هزینه های زندگیم از اقساط مهریه ام تامین میشده و همچنان بلاتکلیف مانده ام همسر من برای اینکه من اذیت بشم چون توی یه شهر نیستیم تا من حکم جلب رو نگیرم قسط رو پرداخت نمیکرد الان چون حکم جلب نمیدن دیگه اصلا پرداخت نمیکنه دو ماه قبل من اظهار نامه فرستادم که حاضرم برگردم که جواب اونم نداد به دلیل افترا شکایت کردم که پرونده به شورا رفت و اونجا من بهشون رضایت دادم و ایشون هم نوشتند برای جلب رضایت همسرم توافق میکنم همسرم رو طلاق بدهم و باز هم زد زیر حرفش و گفت مگه باقی مهر رو حلال کنی وگرنه الانم که دیگه مهریه وجود نداره تا اخر عمر طلاقت نمیدم. حالا درخواست طلاق دادم به صورت یکطرفه با وجود افترا و اظهار نامه و تعهد ایشان برای طلاق بنده و صدای مکالمه ضبط شده که ایشان به من تهمد و افترا زدن میشه یک طرفه طلاق بگیرم با خانواده ایشان هم به دلیل قمه کشی و فحاشی پرونده شکایت دارم که در حال جریان است و درضمن ایشان در دادگاه به دروغ میگوید خانه مستقل و امکانات دارد در صورتی که پیش خانواده اش زندگی میکنه و خانه اش دست مستاجره

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی: با توجه به صدور حکم نشوز ، دادخواست طلاق شما رد خواهد شد . اما میتوانید با مراتب پیش امده دادخواست عدم امکان سازش رو بدهید شاید با رعایت برخی موارد قانونی به مقصود منظور برسید .. در ضمن اگر مهریه را بدون گواهی پدرتان بخشیده باشید میتوانید مجددا بحالت اولیه برگشته و اقساط رو مطالبه نمایید . و برای اینکه بتوانید موفق شوید قانون محکومیتهای مالی و قانون اعسار را مطالعه فرمایید چون دارای توضیحات زیادیست در حوصله جمعی نیست لذا از توضیحات خودداری کردم لذا پیشنهاد این بنده حقیر این است که با وکلا و کارشناسان محترم که تجربه کافی دارند مشورت کنید تا موفق شوید

میتوانید ازقاضی بخواهید محل زندگی وخانه وی رابامراجعه کارشناس مورد ملاحطه قراردهد وجلب برای اقساط هم امکان پذیراست وهمچنین میتوانید تقاضای بازگشت به منزل وپرداخت نفقه کنید

با سلام
اگر شوهر بعد از اجرا گذاشتن مهریه توسط زن در دادگاه ، ظرف یک ماه از صدور اجرائیه، دادخواست اعسار ندهد، حکم جلب او به دارخواست زوجه صادر خواهد شد. اگر دادخواست اعسار بدهد و مهریه تقسیط شود و اقساط پرداخت نشود، معمولا بعد از دریافت دو یا سه قسط معوقه، حکم جلب بابت مهریه صادر شود.