زنم چگونه استرداد جهیزیه می تواند بکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۳ #78872987

با سلام و احترام
خانم من سیاه جهیزیه نداره وسایلی که آورده چگونه می تواند ببرد؟ بعد طلاق یا قبل آن هم امکان دارد؟
اگر وسایلش رو برد برای اجراییه عدم تمکین باید اثاث ابیت بخرم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانند لیست جدید را تنظیم و در حضور چند شاهد صورتجلسه نمایند.
پیش و پس از طلاق میتوانند جهیزیه خود را مسترد نمایند.
در صورتیکه خواستار تمکین باشید،میبایست شرایط منزل از جهت اثاث و... کامل باشد.

همسرتان میتواند با ارائه گواهی شهود جهیزیه را مسترد نماید و برای الزام به تمکین ایشان شما بایستی لوازم منزل تهیه نمایید .

سلام
استرداد جهیزیه ممکن است به استناد شهادت شهود باشد
استرداد قبل و بعد طلاق ممکن است
در صورت استرداد جهیزیه زوجه میتواند تقاضای تهیه اثاث البیت توسط شما نماید

با لیست سیاهه و درج اسامی شهود می توانند با دادخواست استرداد جهیزیه آنها را پس بگیرد به علاوه در صورت اثبات عدم تمکین علیه زوجه و اجرا شدن آن وسایل زندگی بایستی تهیه کنید و مراتب باید به تایید دادورز اجرای احکام برسد .