آیا می توانم به یک بند دفترچه آزمون استخدامی آموزش پرورش اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #78864

اعتراض به یک بند دفترچه آزمون استخدامی
با سلام و احترام
من در آزمون آموزش پرورش شرکت کردم و چون سنم ۶ ماه اضافه داشت یه بندی رو توی دفترچه آوردن با این مضمون:
موارد ذیل به شرط ارائه تاییدیه معتبر به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:
د) داوطلبانی که به صورت غیر رسمی و تمام وقت در وزارتخانه ها و موسسات و شرکتهای دولتی، بانکها و شرکتهای تحت پوشش آنها، شرکتهای بیمه های دولتی، شهرداریها و موسسات و شرکتهای دولتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است، موسسات و شرکتهای ملی و مصادره شده که به نحوی از بودجه و کمک دولت استفاده می کنند، نهادهای انقلاب اسلامی و شرکتهای تحت پوشش آنها از تاریخ ۱۳۵۷/۱۱/۲۲ به خدمت اشتغال داشته اند، به میزان مدت خدمت غیر رسمی آنها

حالا با توجه به اینکه من نیروی شرکتی شهرداری هستم بهم گفتن گواهی از شهرداری باید بیاری که توش نوشته شده باشه حقوقت از اعتبارات دولتی پرداخت میشه در صورتی که در این بند اصلا به این گفته اشاره ای نشده حالا من می تونم از این موضوع شکایت کنم ؟
با تشکر از همگی ممنون میشم راهنمایی و کمکم کنید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : به نظر بنده ، ارتباطی بین سن شما که ۶ ماه اضافه دارد و بند مذکور وجود ندارد چون معمولا بندی که شما ذکر کردید بر سنوات خدمت موثر است یعنی اگر شما را پذیرش کردن و شما سابقه فعالیت یا کار در آن موارد ذکر شده داشته باشید بعنوان سابقه کار شما محاسبه خواهد شد یعنی بعنوان سابقه خدمت تلقی میشود و نه اینکه تاثیر در سن شما برای استخدام در آموزش و. پرورش داشته باشد .مگر اینکه ذکر شود .. مثالا درشرایط استخدام اداره ایی چنین آمده حداقل سن ۲۰ و حدااکثر ۴۰ سال ...
تبصره : کسانیکه دارای پایان خدمت باشند حاکثر سن ۴۲ میباشد // :
والله و اعلم