راه حل فسخ این وکالت را برایم بگویید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۲ #78766760

سلام.
بنده جانباز اعصاب و روان که تحت درمان هستم. ۹سال پیش یک وکالت بلاعزل به مدت ۳۰ سال خورشیدی به همسرم داده ام تا تمام حقوق و مزایای بنده را گرفته و با اخذ رسید تحویل دهد که طی این مدت هیچ مبلغی به بنده نداده حتی یارانه ام را. حال گذران زندگی برایم خیلی سخت شده و چند سال است به دلیل مشکل خانوادگی از هم جدا زندگی میکنیم. لطفا راه حل فسخ این وکالت را برایم بگویید ممنون.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید مستقیما به بنیاد ایثارگران مراجعه نمایید

موضوع را از بنیاد ایثارگران پیگیری نمایید .

شما باید از به بنیاد رفته و تقاضا نمائید به حساب شخصی شما واریز کند وکالت بلاعزل در صورت حجر و فوت باطل میشود

سلام
موضوع را ازطریق بنیاد شهدا و امود ایثارگران پیگیری نمایید و خواهان واریز مبالغ به حساب شخصی خودتان شوید.

باید مستقیما به بنیاد ایثارگران مراجعه ، خواسته خود را مطرح تا حقوق و مزایا را به حساب شخصی شما واریز نمایند.