چیکار کنم بتونم طلاقمو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۹ #78737462

درخواست طلاق یک طرفه از طرف زوجه دادم.. روز دادگاه لایحه بردم اینکه شوهرم دوسال و اندی هست منزل رو ترک کرده و الانم در خارج کشور زندگی میکنه البته چون ممنوع الخروجش کردم قاچاقی رفته ترکیه .. ابلاغیه اومده که شهود بیار خب همسایه ها شاهد هستن من تنها زندگی میکنم این مدت رو ولی نمیان برا شهادت .. کسی دیگم ندارم .. میشه خواهرم بیاد برا شهادت با اینکه از همون دوسال قبل که درخواست نفقه و تهیه مسکن دادم و شوهرم پرداخت نکرد حکم جلبش رو هم حدود دوسال پیش گرفتم خانوادشم میگن مفقود هست نمیدونم چرا دادگاه شاهد میخواد چیکار کنم بتونم طلاقمو بگیرم .. طلاق به عنوان عسر و حرج دادم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درقانون شهادت از اقوام منع نشده لذا از اقوام خود ببرید

بله برای شهادت دادن خواهرتان می تواند اقدام کند چون شهادت شهود هم جزیی از تشریفات طلاقه درکل عرض می نمایم که طلاق گرفتن تشریفات قانونی خاص خود را دارد که باید رعایت شود

در قانون منعی برای شهادت اقوام پیش بینی نشده است لذا می توانید شهود خود را دادگاه حاضر نمایید

خواهرتون رو میتونید به عنوان شاهد معرفی کنید

باسلام
بله ، شما میتوانید از اقوام برای شهادت در دادگاه کمک بگیرید

بله میتوانید از شهادت نزدیکان در این خصوص کمک بگیرید و منعی برای شهادت آنان نیست باتوجه ب اینکه دوسال خانه را ترک کرده اند و ترک انفاق و تهیه مسکن و....همه اینها در صورت اثبات با مستندات موجب عسر و حرج بوده و دادگاه در اینصورت حکم ب طلاق خواهد داد

زوجه هر شهودی دارد می‌تواند حاضر کند .
از دید حقیر برای زوجه گرفتن طلاق به لحاظ عسر و حرج متصور است.