انتقال مال زوج به چه صورت قابل اثبات هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۱ #78685573

باسلام
در چه صورت اگر زوج مال داشته باشه و برای اینکه مهریه رو نقد پرداخت نکنه به نام کسی بزنه قرارداد فسخ اعلام میشه؟شرایط اثباتش به چه شکل هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر پس از شکایت زوجه مبنی بر نفقه یا مهریه
زوج اموال خود را منتقل به ثالث نماید یا بفروشد
فرار از دین محسوب میگردد و معامله باطل است

با سلام
انتقال مال برای فرار از دین جرم محسوب می شود لیکن قبل از انتقال اموال میتوان از طریق اداره اجرای ثبت اقدام نمود

سلام
اگرانتقال اموال قبل از دادخواست مطالبه مهریه باشدزوجه نمی تواند نسبت به آن اموال ادعایی داشته باشدولی اگرانتقال اموال بعداز دادخواست مهریه باشدفرارازدین محسوب شده واعتباری ندارد

باسلام
زمانیکه معامله صوری و به قصد فرار از دین باشه قابل ابطال می باشد.
موفق باشید

سلام
اگر شخصی که بدهکار است برای فرار از پرداخت دین اموال خود را به نام دیگران انتقال دهد آن معامله از سوی طلبکار قابل ابطال است و برای این کار باید دادخواست ابطال معامله علیه کسی که به نامش انتقال داده شده و کسی که انتقال داده است از طریق مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی تقدیم گردد و صوری بودن معامله و فرار از دین باید با ارائه دلیل ثابت شود و در مورد مهریه نیز این امر می تواند مصداق داشته باشد که شوهر بخواهد برای عدم پرداخت آن مال خود را به نام دیگران انتقال دهند در این موارد چنانچه زن مهریه اش را مطالبه کرده باشد یا سابقه اختلاف با شوهرشان داشته باشند می تواند دلیل به عنوان فرار از پرداخت دین محسوب گردد