منظوراز نامه وارده با موضوع «وصول لایحه» چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱,۱۶۵ #78545347

با سلام .
در سامانه در پرونده الزام به تمکین زوجه ثبت شده...نامه وارده از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لایحه» در تاریخ ...........و شماره ............ثبت شد.
بنده زوج هستم .میخواستم بدونم منظور از شخص پرونده زوج است یا زوجه ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شخص پرونده به هر یک از اصحاب دعوا که شما و زوجه باشید گفته می شود و منظور از متن مزبور نیز ان است که در تاریخ مزبور لایحه ای به شعبه تسلیم شده است

شخص پرونده یعنی افراد پرونده یا طرفین دعوا (و نیز وکیل آنها)
شخص پرونده در دعوای شما یعنی شما و همسرتان

لایحه به برگه ای گفته میشود که افراد مشروح بیانات و یا دفاعیات و یا ...خودشان را به صورت مکتوب در آن مینویسند و تقدیم دادگاه میکنند
لایحه مصارف زیادی داره مثلا *لایحه تغیر آدرس*که چنانچه اشخاص دعوا در حین رسیدگی نشانی اقامتگاهشون تعییر کنه آنرا مکتوب و بصورت لایحه با موضوع لایحه تعیر آدرس به دادگاه میدهند و یا
*لایحه دفاعیه* که افراد مشروح دفاعیاتشون را از این طریق مکتوب و تسلیم دادگاه میکنند
و ........

با سلام و وقت بخیر

چنانچه رای دادگاه بدوی در خواسته الزام زوجه به تمکین توسط شما منجر به صدور رای و اعطای زمان اعتراض (واخواهی در صورت غیابی بودن هر یک از طرفین زوج و یا زوجه در جلسه رسیدگی )و(تجدید نظر خواهی در صورت حضوری بودن دادنامه )از جانب شما ویا زوجه شده باشد ،عنوان شخص پرونده هر کدام از طرفین را شامل می شودکه با ارسال لایحه به دادگاه رسیدگی کننده موضوع (لایحه )در پرونده ثبت شده و با توجه به سیستمی شدن روال رسیدگی و اطلاع رسانی توسط ارسال پیامک به اشخاص ذی سمت (شخص زوج و زوجه یا وکیل و در صورت داشتن قیم و..)در پرونده ثبت شده و به شما اطلاع رسانی شده است.باید منتظر اتمام زمان اعتراض باشید تا رای قطعی شود.
موفق و مستدام باشید