در کلاهبرداری پروسه کاری جهت وصول پول چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۷ #78338406

سلام اگه کسی کلاهبرداری کنه و بابت پولهای واریزی سند داشته باشیم و تصویر شناسنامه و کارت ملی کلاهبردار رو همچنین ولی آدرس کلاهبردار را نداشته باشیم کاری میشه کرد و چقدر هزینه داره و پروسه کاریش چیه

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کلاهبرداری یک جرم خاص میباشد.شما باید د دادسرای محل وقوع جرم شکایت کنی و تمبر باطل کنی...با دادن مشخصات و کد ملی کلاهبردار از طرف دادگاه به ایشان ابلاغ واقعی یا قانونی خواهد شد،
اگر توی دادسرا حاضر نشد،آنوقت میتوانی حکم جلبش را بگیری.

با درود هزینه شکایت کیفری چیزی نیست

سلام.
کلاهبرداری جرم است و احرازآن شرایط خاص دارد.شما می توانید شکایت خود را در دادسرای محل وقوع جرم با ابطال تمبر به مبلغ ده هزار تومان مطرح کنید وبا ارایه کد ملی کلاهبردار واز طریق سامانه ثنا اگر دلایل جرم وجود داشته باشد به ایشان ابلاغ می شود که در دادسرا حضور پیدا کننداگر حاضر نشدند امکان جلب سیارشان وجود دارد..اگر ثنا نداشتن راه های دیگری جهت احضار وجود دارد.به هر حال پاسخ به سوال شمادر خصوص اینکه شکایت کیفری به دادسرا مطرح کنیدیا دادخواست حقوقی به دادگاه یا شورای حل اختلاف مطرح نمایید، نیاز به توضیحات کاملتری از طرف شمادارد..

حدود یکسال زمان میبرد تا حکم قطعی صادر شود ولی تنها میتوانید ممنوع الخروجی بگیرید و حساب های بانکی و خودرو و ملک به نام کلاهبردار را بابت رد مال توقیف کنید.

سلام تعیین اوقات رسیدگی قابل تعیین نیست چون باید دو مرحله رو طی کنید هم بازپرسی هم جلسات دادگاه