گفتند امکان عزل وجود ندارد الا به حکم قضائی، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۱ #78195378

در انتهای وکالت نامه ای که پدرم به وکیل خود داده است این جمله نوشته شده است (موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است ) . پدرم در سال ۸۸ این وکالت را به عروسش داده است اکنون طبق حکم دادگاه به ۹۵ سال سن محجور شناخته شده است و بنده قیم ایشان هستم برای باطل کردن وکالت به همان دفترخانه جهت ابطال وکالت مراجعه کردم گفتند امکان عزل وجود ندارد الا به حکم قضائی . آیا باید همین کار را بکنم یا آنها هم میتوانند این وکالت را ابطال نمایند .... متشکر از زحمات شما

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت بلاعزل قابل عزل نیست مگد در مواردی خاص

از طریق دادگاه حجر پدر را ثابت کنیدپس از آن می توانید وکالت را باطل نمایید

سلام
امکان باطل کردن وکالت بلاعزل وجود ندارد ،اما با توجه به اینکه از طریق مراجع قضایی اثبات شده که پدرتان مهجور بوده، جهت ابطال آن باید با حکم مرجع قضایی به دفترخانه مراجعه نمایید.

ابطال وکالت بلاعزل امری بسیار سخت و پیچیده است و باید توسط حکم دادگاه باشد یا با توافق طرفین