مزاحمت در تلگرام چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۲ #78125508

با سلام شخصی با اکانت ناشناس در تلگرام پیام داده که من پسرم و میخوام از عکست سو استفاده کنم و اکانت بسازم بدون هیچ دلیلی و خصومتی شماره ش مشخص نمیشه می‌تونم بفهمم که این شخص کیه؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی در مورد مزاحمت :
«هر کس به وسیله تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند، علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از یک تا ۶ ماه محکوم خواهد شد.»

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا با توجه به توضیحات شما، می توانید از طریق دادسرای جرائم رایانه ای طرح شکایت کنید، سپس دادگاه موضوع را به پلیس فتا ارجاع می دهد و جهت شناسایی وی اقدام می نمایند.

موفق و پیروز باشید

سلام
میتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام به طرح شکایت نمایید تا موضوع توسط پلیس فتا مورد بررسی قرار گیرد.

موضوع را از طریق سایت پلیس فتا اطلاع داده تا آنها پیگیری لازم را بنمایند .