آیا میتوانم تامین دلیل نمایم و جوابیه آن را به تامین اجتماعی بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۹۲ #78097271

حقوق اشتغال بنده را بانک ریخته ولی حال به تامین اجتماعی جواب مبنی بر واریز آن را نمیدهد.. شماره حساب واریزی هم متعلق به بانک است

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال متاسفانه مبهم می باشد

سلام

تامین دلیل به معنی حفظ دلیل می باشد نه تحصیل دلیل لذا بانک یک اداره حقوقی می باشد و مکلف بر حفظ اسناد و مدارک مربوط به شماست بنابراین تامین دلیل امکان پذیر نیست اما در خصوص ادعا چنانچه بانک از دادن واریزی ها امتناع میکند به تامین اجتماعی در این خصوص رجوع و تقاضای استعلام از باک مربوطه نماید و یا به بازرسی بانک مراجعه تا در این مورد اقدام نمایند.

سوال شما واضح و درست نمی باشد اگر منظورتان این است ک چرا ثبت نشده در تامین اجتماعی تامین خواسته دهید و مدارک را از بانک گرفته و ب تامین اجتماعی بدهید

از شعبه دیگری پرینت گرفته و مهر کنید و به اداره مربوطه ارائه دهید. مدارک و مستندات در بانک از بینم نمی رود.

با سلام
موضوع و نگارش مبهم بوده و واضح نیست

به نظر بنده احتیاج به تامین دلیل ندارد و شما موضوع رو از سرپرستی بانک مورد اشارتون پیگیری کنید و در صورت نیاز به بازرسی سرپرستی اون بانک مراجعه کنید و طی درخواست کتبی خواستتون رو مطرح کنید قطعا جواب میده .اینکه اون شعبه جواب شما رو نمیده مهم نیست و از طریق سرپرستی موضوع رو پیگیری کنید

با سلام
سوال شما گنگ احساس می شود، نسبت به تکمیل کامل امر اقدام نمایید