آیا میتوانم حق دریافت مهریه و معاملات مالی را از خودم سلب و به یک وکیل یا خانواده ام انتقال دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #78090244

باسلام. بنده حدود ۳سال است که با همسرم در اختلاف می باشم بعد از ۳سال به خواست ایشان قصد رجوع دارم اما از آنجایی که اطمینان بنده نسبت به ایشان از بین رفته و بنده در شرف دریافت مهریه میباشم و درخواست ایشان بعد از صدور حکم به بنده اعلام شده. لذا از این موضوع واهمه دارم که ایشان بنده را به اجبار و یا با استفاده از اثر انگشت و جعل امضاء از رسیدن به حق و حقوقم منع و یا نسبت به اموالی که دارم دخل و تصرف و قصب نماید و هنگامی که خواب هستم از اثر انگشت بنده برعلیه زایل کردن حق و حقوقم یا در سفته و... سوءاستفاده نماید. زیرا چندین مورد مشابه دیده ام. لذا سوال بنده اینست که میتوانم حق و حقوق خود را نسبت به تمامی معاملات منع و رسیدگی و دریافت مهریه را به یک قیم و یا وکیل قانونی بسپارم تا جلوی هرگونه فرصت طلبی را از ایشان بگیرم؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر زمان که نیاز به تنظیم هر نوع قراردادی داشتید می توانید با وکیل خبره تماس و در زمینه تنظیم آن قرارداد مشورت بگیرید.