هرجا مرد خونه بگیره چه شهرستانهای کوچک چه شهر زن الزام به تمکین میشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۶۲ #77879046

سلام
اگر زن و شوهر محل سکونتشون اصفهان باشه؛ بعد واسه جدایی بخاطر مناسب نبودن خونه عدم تمکین به نفع زن بشه و قاضی نفقه تعیین کنه...در اینصورت مرد میتونه بره داخل شهرستانهای اطراف خونه خوب و در شان زوجه اجاره کنه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر از شرایط ضمن عقد تعیین شود که مسکن با زوجه باشد . تعیین محل سکونت به نحو متعارف و در شان زن در هر کجا با زوج است.
موفق و پیروز باشید .

تعیین محل سکنی زن و درشان وی با زوجه است

"با سلام"
در هر صورت کارشناس باید بر اساس شان زوجه، منزل را تایید نمایند

سلام و ارادت
بله اگر خونه مناسب تهیه بشود زوجه ملزم به تمکین میگردد .

باسلام بله شوهر می تواند هرجا خواست منزل تهیه کند

اگر حق تعیین مسکن در عقدنامه به زن داده نشده بله

درود بر شما
در صورتی که در عقدنامه قید نکرده باشید که تعیین محل سکونت با زوجه است تعیین محل زندگی با زوج می باشد