میتونم درخواست بدم جهت دریافت مبلغ؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۴ #77854601

با سلام و احترام من مدت یکسال اپارتمانم رو رهن دادم و با گذشت مدت زمان اون در تاریخ ۳۱ خرداد قرارداد اجاره نامه پایان مییذیره ولی مستاجر تصمیم به تخلیه نداره من یک ماه پیش بخشی از پول رهن مستاجر رو دادم و رسید گرفتم و ایشون تو رسید قید کردن ۳۱ تخلیه میکنند . سوال من اینکه میتونم تخلیه فوری بگیرم و چقدر طول میکشه ؟ و اینکه روزانه ۲۰۰ هزارتومن ضررو زیان در صورت عدم تخلیه گذاشتم میتونم درخواست بدم جهت دریافت مبلغ ؟ اجاره نامه من کد پیگیری و امضا دو شاهد داره و دارای مدت زمان مشخص اجاره میباشد

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به توضیحات شما بله امکان تخلیه و مطالبه وجه التزام وجود خواهد داشت.

درود
بله میتوانید مطابق محتوای اجاره نامه و رسید اخذ شده اقدام بفرمایید .

اگر بخشی از ودیعه را دریافت و تعهد به تخلیه در تاریخ مشخصی داده باشد امکان تخلیه وجود دارد .

با توجه به انکه در رسید قید نموده اند که تخلیه می کنند می توانید در خصوص دستور تخلیه و خسارت قراردادی اقدام نمایید

باسلام
مستحضرباشید که طبق دستورالعمل جدید تمامی قراردادها تمدید شدندمگر در مواری خاص.

باسلام
در صورت قید شرط در اجاره نامه بله میتوانید در خواست صدور دست.ور تخلیه نمایید