آیا میشود حضانت فرزندان به پدر بزرگ و مادر بزرگ مادری داده شود پدرشان میتواند دوباره حضانت را بگیرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۶۸ #77485240

سلام
زن و شوهری طلاق گرفتن و حضانت فرزندان به مادر داده شده در ازای مهریه خانم،بعد از چند سال مادر فوت شده است

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت با وجود زنده بودن پدر به پدر داده خواهد شد

با سلام ، در فرض سوال حضانت با پدر خواهد رسید ، در نظر داشته باشید حضانت تکلیف نیز می باشد مگر عدم صلاحیت وی اثبات گردد.

باسلام
درصورت فوت شدن مادر ودرقید حیات بودن پدر حضانت با پدراست

بعد از فوت مادر، حضانت با پدر است.

حقوقی چون حضانت قابل توارث نبوده و به ارث نمی رسد بنابراین پس از فوت یکی از والدین حضانت به والد دیگر که زنده است می رسد . البته بهتر است به سن فرزندان توجه شود که اصلا در سن حضانت قرار دارند یا خیر .

در اینحالت قانونا حضانت با پدر است مگر این که عدم صلاحیت پدر در دادگاه ثابت شود.

درود
اگر در سن حضانت هستند پدر مقدم است.