چگونه میشود از ایشان بابت اجرت المثل این اموال و تصرف غیر قانونی و خلع ید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۹ #77131856

سلام و عرض ادب واحترام
پدربزرگ بنده سال ۱۳۸۲ فوت کردند و از آن زمان کلیه مدارک نزد برادر کوچکتر خانواده میباشد و مدارک را به کسی نشان نمیدهد(یک خانه در دماوند و باغی که به علت عدم رسیدگی ایشان خشک شده و سه حلقه چاه آب که آبها را اجاره داده و حق کسی را نیز پرداخت نمینماید.)
خانه آن ملک سند دارد و ایشان با یک برگه که گویل وصیت نامه است، بعد این سالها گفته که خانه به مادر بنده تعلق نمیگیرد و پدرشان به ایشان و برادر دیگه بخشیده است(مهر شورای روستا و چندین شاهد هم هست)
آیا میتوان کاری انجام داد؟
درصورتی که برای خانه نمیشود کاری انجام داد برای باغ و آبهای تصرف شده به چه صورتی باید عمل کرد؟
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جهت اظهارنظردقیق به بررسی اسنادو مستندات نیاز می باشد.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

بنام خدا،اظهارنظر در این خصوص مستلزم بررسی مدارک و مستندات شما است.

با درود
نسبت به مطالبه سهم ارث اقدام فرمایید

باسلام
سوال گنگ است ولی میتوانید جهت تعیین اموال تقاضای تحریرترکه تقاضانمایید

نسبت به تقدیم دادخواست تحریر و تقسیم ترکه اقدام کنید قبل از ان اخذ گواهی انحصار وراثت ضروری ست.

با سلام ...برای مشاوره دقیق و تخصصی باید مدارک و اسناد موضوع شما بررسی شود.