حداقل قسط مهریه چه میزان است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۴۳ #76713054

سلام من مهریمو اجرا گذاشتم شوهرم خونه داره همه چی داره ولی بنامش نیست شغلشم ازاده. مهریم ۳۲۵ عدده. ولی تو شورا بهم گفتن مهریه جلب نداره بری دادگاه قسطیش میکنن ماهی ۲۰۰ تومن اینا میتونی بگیری.پیش پرداختم نداره.آیا این واقعیت داره؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به تصمیم دادگاه منوط و مرتبط می باشد.

مشخص نیست، بسته به تمکن مالی زوج، دادگاه تعیین خواهد کرد

باسلام بستگی داره چقد از اموال همسرتون شناسایی شده و بتام خودش هست و میزان درآمدش ودرنهایت میزان قسط طبق همون و با نظر دادگاه مشخص میشه

با درود بستگی به تصمیم دادگاه دارد

سلام
میزان و نحوه ی تقسیط مهریه بستگی به دارایی دارد که از همسرتان شناسایی شده است.
در صورتیکه اموال و حقوق ایشان کم باشد امکان تقسیط مهریه به این شیوه وجود دارد.

با سلام تماما به مدارکی که از دارایی های شوهر ارائه می کنید و در نهایت نظر قاضی بستگی دارد ولیکن در ابتدای امر زوج محکوم به پرداخت کل مهریه می شود و در صورتی که دادخواست اعسار دهدبا توجه به دلایل دو طرف غالبا یک پیش پرداخت می دهند و ماهیانه میزانی مشخص می نمایند آن هم سکه تعیین می کنند نه معادل ریالی آن

پاسخ صحیحی به شما ندادند، البته بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده به پرونده اعسار و تقسیط دارد و دفاع شما و ارائه دلایل و مدارک مبنی بر اینکه همسر شما دارای تمکن مالی است در رای تاثیر دارد