در صورتی که تمدیدهای اجاره به صورت شفاهی انجام شده باشد موجر می تواند برای تخلیه مستاجر اقدام کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۱۹ #76461911

باسلام
مستاجری دارم حدودا هفت سال درملک بنده سکونت دارند سال گذشته قراردادننوشتم اما به صورت زبانی مبلغ تعیین کردم امسال ایشان خانه را تحویل نمیدهند راه قانونی داردیا ایشون حق دارد؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با توجه به اینکه مستاجر تمدید اجاره نامه ندارد نسبت به تخلیه مورد اجاره از طریق دادگاه اقدام نمایید .

سلام
مستاجر شما در این مورد حقی ندارند و شما باید برای گرفتن دستور تخلیه اقدام نمایید.