ما چه اقدامی برای بقای سایبان میتوانیم انجام دهیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #76432511

با سلام و درود

ما ساکن یه مجتمع مسکونی که دور تا دور دیوار دارد هستیم و شهرداری به دلیل خصوصی بودن مجتمع به ما امکانات شهری نمیدهد و در گوشه ای مجتمع سایبانی در قسمت مشاع ساخته شده که ساکنین رضایتنامه کتبی جهت بقای سایبان به شهرداری ارسال کرده اند ولی شهرداری اصرار به تخریب دارد و حق مراجعه به دیوان عدالت اداری را از ما گرفته.

ما چه اقدامی برای بقای سایبان میتوانیم انجام دهیم؟

تشکر

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سام . چنان چه شهرداری نظر به تخریب داشته باشد و کمیسیون ماده ۱۰۰ حکم تخریب صادر کند می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید .

با سلام..
شهرداری به هیچ نحو و تحت هیچ عنوانی نمیتواند این حق شکایت شما را سلب نماید.
بنابراین برای احقاق حق خود با ارائه دادخواست به دیوان عدالت اداری تقاضای رسیدگی را از ان مرجع بخواهید.
موفق باشید.